Anëtarësohu

Anëtarët e INTBAU Albania mund të zgjerojnë kontaktet e tyre brenda Rrjetit Ndërkombëtar për Ndërtesat Tradicionale, Arkitekturën dhe Urbanizmin, duke rritur shanset e tyre për zhvillimin e mëtejshëm të karrierës së tyre profesionale. Nëse jeni të interesuar të jeni pjesë e organizatës sonë, ju lutemi regjistrohuni në formularin në internet.