Shiko kategorinë

Projekte

Karavasta, Edicioni i Parë – Rigjenerim dhe konservim i asaj që tashmë ekziston

OPEN CALLKARAVASTA 1ST EDITION INTO THE WOOD – INTERNATIONAL ONLINE WORKSHOPREGENERATING AND REUSE THE ALREADY EXISTING1st – 12th February 2021APPLICATION DEADLINE: 07th JANUARY 2021SEND YOUR PORTFOLIO AND CV AT: info.intbaualbania@gmail.comAPPLICATION RESULTS:...

Eficienca e energjisë në Shqipëri

From November 2019, INTBAU Albania is lead partner of the ongoing project “Increasing civic awareness on standard energy efficiency measures in Albania”, a project funded and supported by IPA II...

Laboratori Urban - Divjakë

Urban Lab është projekti me të cilin INTBAU Albania është angazhuar që në mes të 2017. Ky projekt ka si qëllim krijimin e një Laboratori Urban për zhvillimin territorial të zonës së Divjakës. INTBAU Albania mori pjesë në studimin e...

Ceremonia e çmimeve të Ekselencës në Kongresin Botëror INTBAU 2018

Anëtare të Bordit të INTBAU Albania morën pjesë në Kongresin Botëror të INTBAU në Londër, me tematikë “Everything Old is New Again”, ku puna e disa prej anëtarëve të INTBAU-t "Udhëzuesi Praktik për Mbrojtjen dhe Ruajtjen...