Shiko kategorinë

Kryesore

Rigjenerimi i Tiranës: Strategji dhe Projekte të Politeknikëve të Barit dhe Milanos

INTBAU Albania në bashkëpunim me dy universitetet politeknike italiane të Milanos dhe Barit, AKPT (Agjencinë Kombëtare të Planifikimit të Territorit) dhe Bashkinë Tiranë zhvilloi ekspozitën