Shiko kategorinë

Të tjera

Karavasta, Edicioni i Parë – Rigjenerim dhe konservim i asaj që tashmë ekziston

OPEN CALLKARAVASTA 1ST EDITION INTO THE WOOD – INTERNATIONAL ONLINE WORKSHOPREGENERATING AND REUSE THE ALREADY EXISTING1st – 12th February 2021APPLICATION DEADLINE: 07th JANUARY 2021SEND YOUR PORTFOLIO AND CV AT: [email protected] RESULTS:...

Laboratori Urban - Divjakë

Urban Lab është projekti me të cilin INTBAU Albania është angazhuar që në mes të 2017. Ky projekt ka si qëllim krijimin e një Laboratori Urban për zhvillimin territorial të zonës së Divjakës. INTBAU Albania mori pjesë në studimin e...

Ceremonia e çmimeve të Ekselencës në Kongresin Botëror INTBAU 2018

Anëtare të Bordit të INTBAU Albania morën pjesë në Kongresin Botëror të INTBAU në Londër, me tematikë “Everything Old is New Again”, ku puna e disa prej anëtarëve të INTBAU-t "Udhëzuesi Praktik për Mbrojtjen dhe Ruajtjen...

Raporte dhe vlerësime mbi Trashëgiminë Arkitektonike dhe Kulturore të Bashkive Vlorë, Himarë, Sarandë dhe Konispol

Gjatë muajit Prill - Qershor 2016, INTBAU Albania mori pjesë si këshillues për Trashëgiminë Arkitektonike dhe Kulturore në hartimin e raporteve për Bashkinë Vlorë, Himarë, Sarandë, Konispol. Në këto raporte janë analizuar të gjitha...